ایجاد یک گیم روم برای کل اعضای خانواده

چکیده کوتاه مطلب

ایجاد یک گیم روم برای کل اعضای خانواده   یکی از کارهای جذاب و کاربردی که اخیرا در دکوراسیون و ساخت فضای داخلی خانه ها در نظر گرفته میشود اتاقی رسانه ای برای ساخت یک گیم روم خانگی است که بسیار مورد توجه قرار گرفته است. یک گیم روم خانوادگی راهی عالی برای ایجاد فضایی […]

ایجاد یک گیم روم برای کل اعضای خانواده

 

یکی از کارهای جذاب و کاربردی که اخیرا در دکوراسیون و ساخت فضای داخلی خانه ها در نظر گرفته میشود اتاقی رسانه ای برای ساخت یک گیم روم خانگی است که بسیار مورد توجه قرار گرفته است. یک گیم روم خانوادگی راهی عالی برای ایجاد فضایی آرامش بخش و سرگرم کننده در خانه است که می تواند به مکانی مناسب برای میزبانی شب ها ، بازی یا تماشای تلویزیون تبدیل شود. در مورد نیازها و خواسته های خانواده خود و نحوه استفاده از این فضا تصمیم بگیرید. تعداد زیادی بازی و ابزار مناسب برای گیم روم وجود دارد که شامل همه چیز از میز هاکی، میز فوتسال ، میز پینگ پنگ گرفته تا بازی های تخته ای، دارت ، میز و صندلی بازی و دستگاه پین ​​بال است. همچنین میتوانید از کنسول های بازی و دستگاههای دیجیتال مربوط به بازی ها وسرگرمی ها با توجه به بودجه خود استفاده کنید.

یک تم رنگی برای اتاق انتخاب کنید

ما پیشنهاد می کنیم از یک پالت رنگی سرگرم کننده با ایجاد حس دعوت کننده برای تزئین اتاق بازی خانوادگی خود استفاده کنید. مبلمان رنگ خنثی و رنگ های روشن را برای لوازم جانبی خود انتخاب کنید. استفاده از این نوع رنگ ها کمک میکند تا اگر زمانی خواستید وسایل رنگی دیگر را اضافه کنید به راحتی با رنگ زمینه ست شوند. میتوانید این فضا را با یک دیوار برجسته شیک یا با افزودن فرش های کوچ یا گلیم ، بالش ها ، پنجره ها و  دیوارهای اتاق را با آثار هنری ، قاب عکس ، وسایل ورزشی یا پوستر های تایپوگرافی دکور دهید.

 

 

نورپردازی خود را انتخاب کنید

هیچ اتاق بدون نور کافی، ایده آل نیست. طراحی نورپردازی را انتخاب کنید که با احساس اتاق مطابقت داشته باشد و بتواند لوازم جانبی و بازی هایی را که در اتاق بازی خانواده خود قرار داده اید برجسته کند. به عنوان مثال ، می توانید این کار را با آویختن لوستر ، آویز یا چراغ های نئونی روی میزها انجام دهید.

مبلمان

برای قسمتی که محل نشست اعضای خانواده یا دوستان است باید از مبلمان یا کاناپه های راحت استفاده کنید. مبلمان را باید با توجه به فضای گیم روم خود انتخاب کنید. اگر فضای شما کوچ است توجه کنید که مبلمان های بزرگ  شلوغ آن را کوچکتر تر نکند. رنگ مبلمان را نیز با تم رنگی گیم رو هماهنگ کنید.

 

تجهیزات

برای تماشای بازی ها یا فیلم یا برنامه تلویزیونی مورد علاقه خود از تلویزیون صفحه تخت استفاده کنید. به قفسه بندی اتاق نیز توجه کنید. قرار دادن وسایل بازی، لوازم جانبی دستگاهها و غیره، به فضایی نیاز دارد تا اتاق بیش از حد شلوغ نشود. برای این کار میتوانید از میزهای دارای طبقه وکشو استفاده کنید یا روی دیوار کمد های دارای قفسه را نصب کنید.

 

 

 

امیدواریم این ایده های اتاق بازی خانوادگی به شما کمک کرده باشد تا نوع اتاق مورد نظر خود را در خانه جدید خود تجسم کنید. و بتوانید با کمک آن ساعت بیشتری را همراه با لذت و آرامش در کنار خانواده خود سپری کنید.

ads
  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *